Bekijk onze laatste recensies
Dorus
09-11-2017
Een fijn speeltje waar je allebei plezier aan beleeft. Het is handig in gebruik, maakt praktisch geen geluid en is heel goed schoon te maken. We hebben er al veel plezier mee gehad.
Roze Vibrerende Buttplug set
Roze Vibrerende Buttplug set
09-11-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Kees16
10-03-2017
Het staat zeer goed, sexy.
Herenslip - Zilver
Herenslip - Zilver
10-03-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Kees16
10-03-2017
Fijn in gebruik. Het is een favoriet speeltje.
Siliconen Anaalplug met Cockring
Siliconen Anaalplug met Cockring
10-03-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Lilian
13-11-2016
Mooie stof, zit lekker voor maat 36
Helia Catsuit Met Open Kruis - Zwart
Helia Catsuit Met Open Kruis - Zwart
13-11-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Lilian
13-11-2016
Ziet er leuk uit, goede pasvorm voor maat 36
Crochet net bodystocking
Crochet net bodystocking
13-11-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Lilian
13-11-2016
Een lekker zittend sexy jurkje, fijne stof.
Transparant Zwart Mini Jurkje
Transparant Zwart Mini Jurkje
13-11-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
gert
09-11-2016
Voor deze prijs had ik niet zo een goed product verwacht, goede verpakking makkelijk te openen.. Prima pasvorm en makkelijk aan te brengen.
Beppy Soft Comfort condooms 72 stuks
Beppy Soft Comfort condooms 72 stuks
09-11-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Annie Kuier
14-09-2016
Pittige vibrator , te gebruiken in meerdere standen die je een geweldig genot bezorgd en je tot een heerlijk hoogte punt laat komen !!!
Svakom Rebecca Vibrator - Roze
Svakom Rebecca Vibrator - Roze
14-09-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Chantal
20-07-2016
Ik heb bij jullie besteld een leuk pakje en echt ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan ik raad ook mijn vrienden aan bij jullie ik vindt jullie echt toppie. en ik wil nog zeker bij jullie bestellen. Vriendelijke groet Chantal
Zwarte Latex Strapshemd
Zwarte Latex Strapshemd
20-07-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Annie Kuier
23-05-2016
Geweldige beleving, alleen maar ook samen met mijn partner. Lekkere stimulatie op de clitoris brengt je in hogere sfeer.
Clitoris stimulator paars
Clitoris stimulator paars
23-05-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore: